Veća vrijednost za manje novca

Zahvaljujemo Vam na dosadašnjoj suradnji, i želimo Vam ponuditi bolje i kvalitetnije servisiranje Vaših plinskih, solarnih i ostalih uređaja za grijanje. Dolaskom jeseni i zime nastaju velike navale za servisiranje plinskih bojlera, te je praktički nemoguće zadovoljiti sve na vrijeme. Zbog vaše sigurnosti potrebno je redovito servisirati plinski aparat. Zato smo za Vas pripremili Ugovor o redovitom održavanju plinskih, solarnih i ostalih aparata za grijanje. Cijena ovakvog održavanja se kreće od 220,00 kn + PDV te sadrži sve intervencije te sve redovne servise.

Preporučamo Vam da razmislite o ugovornom održavanju Vaših uređaja jer je ugovorno održavanje prije svega vrlo pogodno za vas. Mi tada preuzimamo potpunu brigu o Vašim uređajima i brinemo se kao da su naši. Mnogi naši korisnici imaju ovakve Ugovore o održavanju. Prepustite održavanje stručnjacima, jer mi znamo što i kada učiniti. Ugovor o održavanju podrazumjeva redovno godišnje održavanje prema potrebama pogona i jamči intervenciju - odaziv servisne tvrtke u dogovorenom roku.

Pored redovnog održavanja Ugovor može uključivati povremeni ili stalni nadzor.


Općenito

Korištenjem ugovornog održavanja, primijetit ćete i dodatne pozitivne učinke na Vaše poslovanje, niže troškove uporabe i održavanja uređaja, izbjegavanje posrednih troškova koji bi nastali dok uređaj ne radi, te nema iznenadnih neželjenih izdataka.

Uza sve ove prednosti, da bismo osigurali optimalne uvjete za Vas, određene detalje Ugovora možemo dodatno prilagoditi Vašim potrebama.